Balla Boglárka

Gyermekkorától fogva nagy kedvvel énekel különböző kórusokban. Zenei érdeklődésének középpontjában eleinte a hegedű állt, majd inkább az elméleti tanulmányok kerültek előtérbe. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zeneismeret szakán tanul, szolfézs- és ének-zenetanárnak készülve

Gombos András

2011 szeptemberében csatlakozott a Discantushoz. A kóruszenével általános iskolás korában ismerkedett meg, ám majdnem tíz év telt el, míg az Oriolus Kamarakórus révén komolyan elkezdett foglalkozni azzal, és életének elengedhetetlen részévé fogadta. A Discantus-szal újabb kihívásra talált, amivel lendületet adott énekesi pályafutásának, továbbá elindult a régi zene és a kamaraéneklés megismerésének és művelésének útján. 2012 januárjában végzett az ELTE Alkalmazott Közgazdaságtan BA szakán. Zenei múltjához nyolcévnyi gitártanulás (klasszikus és jazz) és számos középiskolás könnyűzenei együttes tartozik. A Sixtones acappella formáció alapító tagja.

Heimné Reviczky Julianna

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem ének-zenetanár –karvezető szakán végzett. Középiskolás kora óta szívesen énekel kórusokban és kamaraegyüttesekben. A Discantus Énekegyüttes a régi zenék és a kamaraéneklési forma megkedvelése mellett még egy férjjel is megajándékozta. Jelenleg egy zeneiskolában dolgozik, ahol a jövő nemzedék Discantus és egyéb koncertek látogatóit tanítja. Három kislánya van.

Hallgatnivaló