Balla Boglárka

Gyermekkorától fogva nagy kedvvel énekel különböző kórusokban. Zenei érdeklődésének középpontjában eleinte a hegedű állt, majd inkább az elméleti tanulmányok kerültek előtérbe. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zeneismeret szakán tanul, szolfézs- és ének-zenetanárnak készülve

Gombos András

2011 szeptemberében csatlakozott a Discantushoz. A kóruszenével általános iskolás korában ismerkedett meg, ám majdnem tíz év telt el, míg az Oriolus Kamarakórus révén komolyan elkezdett foglalkozni azzal, és életének elengedhetetlen részévé fogadta. A Discantus-szal újabb kihívásra talált, amivel lendületet adott énekesi pályafutásának, továbbá elindult a régi zene és a kamaraéneklés megismerésének és művelésének útján. 2012 januárjában végzett az ELTE Alkalmazott Közgazdaságtan BA szakán. Zenei múltjához nyolcévnyi gitártanulás (klasszikus és jazz) és számos középiskolás könnyűzenei együttes tartozik. A Sixtones acappella formáció alapító tagja.

Heimné Reviczky Julianna

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem ének-zenetanár –karvezető szakán végzett. Középiskolás kora óta szívesen énekel kórusokban és kamaraegyüttesekben. A Discantus Énekegyüttes a régi zenék és a kamaraéneklési forma megkedvelése mellett még egy férjjel is megajándékozta. Jelenleg egy zeneiskolában dolgozik, ahol a jövő nemzedék Discantus és egyéb koncertek látogatóit tanítja. Három kislánya van.

Nagy Bernadett

Nagy Bernadett pályakezdő énekes, magánének diplomáját Hágában, a Holland Királyi Zeneakadémián szerezte 2010-ben. 1999-2004-ig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem karvezetés szakos hallgatója volt, tanulmányait jó eredményekkel és sikeres koncerttel zárta. 2002-ben felvételt nyert a Nemzetközi Ifjúsági Világkórusba, amelynek 6 éven keresztül volt állandó és lelkes tagja, szólamvezetője és szólistája. Nemcsak a nagylétszámú nyári, hanem a családias téli és a kamara felállású turnékon is részt vett és a legkiválóbb karnagyokkal dolgozhatott. Két évig volt a Tóth Aladár Zeneiskola zeneirodalom tanára. Hollandiában több amatőr kórus karnagyaként, valamint számos hivatásos kórus állandó kisegítőjeként tevékenykedett. 2000 óta rendszeresen énekel a Purcell Kórusban és a Discantus Énekegyüttesben. Jelenleg Kolonits Klára tanítványa. Célja, hogy rugalmas és széles látőkörű énekes legyen a legmagasabb zenei és technikai színvonalon.

Hallgatnivaló